Adopteren

KITTENS


De kittens van Cattery Batteraaf groeien op in de woonkamer tussen mijn andere katten, waardoor ze met alle huishoudelijke geluiden bekend raken.


De kittens mogen rond de leeftijd van 13 weken verhuizen.
Dan zijn ze: 

  • Volledig ingeënt
  • Gechipt
  • Preventief ontwormd
  • Vrij van vlooien


Het is niet mogelijk om een kitten eerder te laten verhuizen vanwege een aantal belangrijke factoren.


Wanneer de kittens 12 weken oud zijn krijgen zij hun tweede inenting. Omdat er een reactie op de inenting kan ontstaan is het beter dat het kitten na de inenting nog even lekker in de vertrouwde omgeving blijft.


Hoewel kittens wettelijk al met een leeftijd vanaf 7 weken van hun moeder weg mogen is dit zeer slecht om te doen. Op de leeftijd van 9 weken start de (tweede) socialisatieperiode. Deze duurt tot de leeftijd van 16 weken. In deze periode leert het kitten sociale contacten aan te gaan en leert het ook om te gaan met agressie. Hiervoor heeft het zijn moeder, broertjes en zusjes (en alle andere katten in huis) hard nodig. Als een kitten te vroeg bij zijn moeder vandaan wordt gehaald is de kans op probleemgedrag later veel groter.VERHUIZING


Bij verhuizing krijgen de kittens mee:

  • Europees paspoort;
  • Een mooie stamboom;
  • Een kittenpakket.

EEN BOEFJE VERWELKOMEN?


De kittens van Cattery Batteraaf zijn bestemd voor liefhebbers. Fokken met het kitten is in overleg mogelijk tegen andere tarieven.


Er zijn een aantal voorwaarden van toepassing wanneer u een kitten van cattery Batteraaf wilt adopteren. Een globaal overzicht van de voorwaarden vind u onderaan deze pagina.


Kunt u aan de voorwaarden voldoen en bent u nog steeds enthousiast? Stuur een e-mail met informatie over welke boef u graag zou willen adopteren, hoe uw thuissituatie eruit ziet en of u de intentie heeft om met het kitten te fokken.

Tim

Tim


Tom

Tom

kater

Blue Silver Tabby Mackerel Mitted

verhuisd

Kittens van Mango (x Bobbie)

Geboren op 04-08-2022

Zijn ze niet geweldig?

Kater
Blue

verhuisd

WAT MAAKT CATTERY BATTERAAF ANDERS?


Het fokken van ragdolls gaat bij Cattery Batteraaf verder dan alleen een mooie dekkater uitkiezen. Bij Cattery Batteraaf wil ik enkel het beste voor mijn dieren en besteed daarom veel tijd aan het onderzoeken van stambomen, mogelijke combinaties en erfelijke ziektes. Ik denk graag met u mee, laten we samen ontdekken welk kitten bij u past!

GEZELSCHAP


Ragdolls kunnen slecht alleen zijn.

Een boefje van Batteraaf adopteren kan daarom alleen wanneer er in het huishouden al een andere kat aanwezig is of wanneer er twee kittens samen worden geadopteerd. Samen met een ander kitten (ongeacht welk ras) verhuizen is natuurlijk nog beter. Ze hebben dan steun aan elkaar, zijn nooit alleen en hebben altijd iemand om mee te spelen.

AANBETALING


Om teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen wordt bij een reservering een aanbetaling gevraagd van € 100,00 per kitten. Bij annulering van de koperskant wordt de aanbetaling niet terug betaald.


KOOPCONTRACT


Voor het adopteren van een kitten dient er een koopcontract door beide partijen ondertekend te worden. In dit contract krijgt u als toekomstig eigenaar onder andere 12 maanden garantie op de gezondheid van het kitten tegen erfelijke afwijkingen.